leady
AI nástroje, které vás budou bavit

AI nástroje, které vás budou bavit

19.06.2023
4 min.
Reading Time: 3 minutesReading Time: 3 minutesReading Time: 3 minutesReading Time: 3 minutesReading Time: 3 minutes
Umělá inteligence je v posledních měsících doslova všude. Někdo se jí obává, někdo ji opatrně zkoumá, někdo jásá… To nejlepší, co ale můžete s AI udělat je, využít ji do posledního neuronu. Zde je 5 nástrojů založených na algoritmech AI, které vám usnadní život. Pojďte s námi vyzkoušet tyto AI nástroje!
discovering AI tools
vyzkoušet AI nástroje

Grammarly: anglicky jako po másle

Tento nástroj není žádnou novinkou. Není to ale obyčejný editor, který po vás zkontroluje chyby a překlepy v angličtině. Bez přehánění by se dalo říct, že je to váš osobní kouč slohu. Součástí Grammarly je totiž AI algoritmus, který analyzuje celý text. Kontroluje, jestli je sdělení jasné a srozumitelné, jak dobře se bude publiku číst a podobně. Během psaní vám bude dávat tipy na zlepšení a návrhy, jak svůj text posunout na další level. 

Grammarly má verzi zdarma, která je ideální, pokud píšete anglicky občas, píšete blog nebo se vám hodí kontrola textu ke studiu. Pokud je ale psaní v angličtině vaším denním chlebem, vyplatí se investovat do předplatného. V rámci placené verze získáte navíc vychytávky jako: 

  • slovník s návrhy synonym pro rozšíření slovní zásoby 
  • kontrola stylu podle žánru 
  • detekce plagiátorství 

Grammarly vám pomůže psát vytuněné texty v angličtině, které budou působit profesionálně.  

Runway: design jako od profíka

Animace, video, design… Chcete si vytvořit vizuální kontent sami? Zkuste Runway. Je to platforma, kterou můžete používat, i když nemáte žádnou zkušenost s designem. Stejně může vás výstup působit profesionálně – díky AI algoritmu. 

Jak můžete Runway využít? 

  • z obyčejného náčrtku vytvořit obrázek 
  • přidávat do videí efekty 
  • vytvářet 3D modely  

Runway nabízí verzi zdarma, která je omezená na určitý objem kreditů, které můžete čerpat. Bohatě to ale stačí k tomu, abyste platformu prozkoumali a zjistili, jestli si chcete pořídit placenou verzi. 

Supermeme: bavte sebe i své publikum 

Mezi nástroji, které vás rozhodně budou bavit, nesmí chybět Supermeme. Pomocí něj můžete vytvářet vtipné memes na social media, do konverzací, prostě kamkoliv. Díky AI vám Supermeme navrhne meme, který zaujme a bude mít potenciál stát se virálním. A samozřejmě vám zvýšit engagement na sítích. Algoritmus vyhledá populární formáty memů, jejich rozložení a fonty a na základě téhle analýzy pro vás vytvoří perfektní meme. Stačí jen vložit text. 

Díky Supermeme můžete: 

  • vytvářet memes rychle a efektivně pro posty nebo marketingové kampaně 
  • bavit svými memes přátele a rodinu 
  • zůstat pořád v obraze ohledně meme trendů 

I Supermeme má free verzi. Ta prémiová navíc nabízí rozsáhlou knihovnu s možnostmi úprav a ladění vašich memes. 

meme generated with Supermeme.ai
vyzkoušet AI nástroje

Quillbot: literární magie

Je ideální pomocník, pokud potřebujete přepsat anglický obsah tak, aby zůstala zachovaná myšlenka. AI algoritmus analyzuje vstupní text, parafrázuje ho, použije synonyma, alternuje větné struktury a přeorganizuje slova, aniž by došlo ke změně významu a message vašeho sdělení. 

Verze zdarma je ideální pro občasné přepsání kratších úryvků v angličtině. Pokud se věnujete delším textům, vyplatí se vám prémiová verze Quillbota. Ta vám umožní vkládat větší celky textů a taky: 

  • víc variant parafrází 
  • pokročilejší algoritmus 
  • integrace s MS Word a Google docs 

DALL·E 2: z myšlenky k vizuálu

Tuhle vychytávku už jste možná zkoušeli – umí přivést slova k životu. Méně poeticky: převádí textové inputy (prompts) na dechberoucí obrázky. Díky DALL.E 2 můžete tvořit vizuály, příběhy, designy nebo i vizuální koncepty.  

DALL.E 2 vám usnadní například: 

  • vytváření customizovaných ilustrací pro váš blog nebo web 
  • tvoření unikátních obrázků pro vaše social media 
  • vyvíjení design konceptů pro hry, filmy nebo knihy 

DALL.E 2 je ale zatím jen na pozvání, ale OpenAI plánuje i tento nástroj poskytnout veřejně, stejně jako ChatGPT

Už jste stihli některé tyto AI nástroje vyzkoušet? A který vás inspiroval k prozkoumání? Možná některý z nich využijete i pro své nové projekty, mrkněte se, co máme zrovna v naší nabídce.

Zdroj: medium.com/geekculture/ | Michael Zats 

31 489

Titánů, kteří se
k nám přidali

663

Klientů, kteří se
k nám přidali

435 090

Úspěšně dodaných
man-days