leady
Pod novou střechou i značkou

Pod novou střechou i značkou

17.01.2023
4 min.
Reading Time: 3 minutesReading Time: 3 minutesReading Time: 3 minutesReading Time: 3 minutesReading Time: 3 minutes
Do roku 2023 jsme vykročili s novou energií, nadšením a motivací. A to hlavně díky tomu, že nám nyní stojí v zádech doslova síla Titánů. Rok 2022 se nesl v duchu příprav a rebrandingu, abychom do nového roku mohli vstoupit v novém kabátě.

Od vzniku Bridgewater uplynulo hodně vody a událo se mnoho změn – například je až neuvěřitelné, že jsme každý jeden rok změnili svoje „domácí hřiště“! Hrajeme ale pořád stejnou hru, i když v jiných dresech, vyšší ligu a taky konečně ve vlastních prostorách. A po všech milnících uplynulých pěti let až ke spojení značek bychom vás teď rádi provedli. Pohodlně se usaďte, exkurze právě začíná.

2017 – Bylo nás šest

V říjnu tohoto roku se to všechno dalo do pohybu. Jakub Konečný a Milan Procházka nás zakládají. Jmenujeme se BridgeWaterBlu a je nás přesně šest. Spolu s firmou se rodí taky firemní hodnoty a kodex chování nejen k potenciálním klientům a specialistům, ale taky ke všem zaměstnancům a kolegům. A už za měsíc dodáváme prvního freelancera do společnosti T-mobile.

V roce 2018 je nám trochu těsno

Ke spojení značek Bridgewater a Titans freelancers vede ještě dlouhá cesta.

… a tak se stěhujeme! Je nás už dvojnásobek, proto potřebujeme víc prostoru. Přesouváme se do větších kanceláří v budově Corso Karlin. Fungujeme první rok a je to pořádná jízda, která nás veze nahoru, ale i dolů. Umísťujeme první desítky freelancerů a dostáváme se na tržby téměř 50 milionů korun, což vnímáme po roce fungování jako super úspěch. I přesto se tento milník nese v duchu obchodní ztráty v naší P&L.  My se ale nedáme! Promýšlíme své možnosti a strategii a vracíme se k šesti člennému týmu.

2019 – Budujeme a zkracujeme (ne sukně, název)

Následující měsíce máme před sebou pěkný kus práce! Rok 2019 je hlavně o dalším budování firemní kultury a hodnot, které budou naším pevným pilířem i do budoucna. Stavíme je totiž na kvalitních základech. A do toho zvládáme náš denní business, je čas konečně udělat pořádný finanční výsledek! Přece jen jsme obchodní firma s nejvyššími ambicemi:).

Do posílení interní firemní kultury a zavedení koncepce hodnot byla vložena významná investice. (Která se rozhodně vyplatila!) S budováním ale zdaleka není konec. Hned další na řadě je vytvoření BRIDGEWATER Academy – interní vzdělávací platformy zaměřené na hloubkové porozumění světa technologií a jeho propojení s recruitment businessem.

A co to zkracování? Dotklo se našeho názvu. Od letoška se jmenujeme BRIDGEWATER s. r. o.

V neposlední řadě se opět stěhujeme. Letos s dobrým pocitem, protože atakujeme stomilionové tržby. Je nás zase víc, a tak už Vánoce slavíme v nových prostorách co-workingu WeWork na Praze 1.

Rok 2020 nás nedostane!

Posilují nás klíčoví členové týmu a zlověstné covidové ticho využíváme ke spřádání plánů. Usilovně pracujeme na strategii BRIDGEWATER na další roky. I v době pandemie mírně rosteme, a hlavně se můžeme opřít o náš stabilní pilíř – o firemní kulturu, která nám pomáhá přečkat tohle pekelné období. Vánoce spolu sice neslavíme, ale rok zakončujeme v pozitivním duchu s tržbami téměř 100 milionů korun a už se těšíme na rok 2021. Snad (ne)bude pozitivnější!

Úspěšný rok 2021

Spojení značek nese svoje ovoce a my slavíme úspěšný rok 2021.

Nové posily, nové úspěchy! Už je nás 28 a nabíráme na obrátkách. A zase se stěhujeme, tentokrát do prostor Scott.Weber v Karlíně. V půlce roku nás kontaktuje slovenská společnost TITANS freelancers. Kdyby to šlo, měli bychom jako firma příjemnou husí kůži v očekávání velkých novinek. Slovenští TITANS freelancers jsou totiž jedničkou na trhu outsourcingu IT profesionálů a mají zájem o podílový vstup do BRIDGEWATER. Společně tak můžeme začít osnovat dobytí evropského trhu. A konec roku stojí opravdu za to. Titáni ještě před Vánoci vstupují do naší společnosti a kupují 70% podíl Milana Procházky. K závěru roku 2021 se řítíme s tržbami 174 milionů korun a potvrzujeme tak svůj raketový růst!

V roce 2022 hnízdíme a dospíváme

Ověřujeme si, že spojení s TITANS freelancers má smysl a prohlubujeme strategická partnerství. Jsme efektivnější a rozrůstáme se na celých 40 zaměstnanců. A to znamená další přesun. Tentokrát už do vlastního na Jungmannovu 24 na Praze 1, kde můžeme zahnízdit a připravit se na novou éru naší společnosti. Letos dostáváme i krásné „pololetní vysvědčení“ v podobě rekordních tržeb 120 milionů korun. Spojení značek Titans a Bridgewater nese svoje ovoce, a tak přijímáme rozhodnutí sjednotit se od roku 2023 pod jednu značku – TITANS. Bilance konce roku ukazuje roční tržby téměř 274 milionů korun. Což, mimo jiné, znamená, že jsme zase meziročně vyrostli o desítky procent ve všech finančních ukazatelích. Za letošek se můžeme poplácat po rameni.

Rok 2023 a vzrušující začátky

Od 1. ledna jsou z nás oficiálně Titáni! Jako TITANS nyní pokračujeme v naší misi na českém trhu a vrháme se na trh evropský s pořádnou dávkou motivace a vizí. Díky spojení značek získáváme nové možnosti a větší sílu. Oblékli jsme nový kabát, ale pod ním zůstáváme stejní – stejné hodnoty, stejná firemní kultura, stejní lidé. Jen větší síla.

A nemůžeme se dočkat dalších výzev!

31 771

Titánů, kteří se
k nám přidali

667

Klientů, kteří se
k nám přidali

444 346

Úspěšně dodaných
man-days